Over ons

BECAUSE HIPS DON’T LIE

Zonder heuptasje, geen festival! Toen wij een paar jaar geleden vrolijk ronddansten op en over het festivalterrein, keken mensen ons raar aan: zo’n heuptasje kon écht niet hoor. Hippe heuptasjes waren ondenkbaar, maar jeetje wat waren ze praktisch. Gelukkig hebben we nu met z’n allen de heuptas ontdekt, lopen wij niet meer voor gek en is er steeds meer keuze. De heuptassen worden steeds toffer! 

Het heuptasje is volledig omarmd in Nederland. En da’s fijn, want zo hoeven we niet meer te kiezen tussen praktisch of modieus. Het kan allebei! Wat ook zo leuk is, is dat de heuptas zowel mannen als vrouwen aantrekt. Heuptassen voor mannen zijn vaak nog iets meer basic en de heuptasjes voor vrouwen zijn nét even iets uitgesprokener. 

Hoe draag je jouw heuptas?

Het is superleuk om te zien hoe iedereen z’n eigen draai geeft aan de heuptas. Bepaal je eigen stijl door een leuk motief of bijzonder materiaal te kiezen. En kies of je jouw heuptas het liefst om je heupen, over je schouder of om je nek draagt. Alledrie goed, want zo zijn je handen sowieso lekker vrij. 

Een festival-heuptas, een vakantie-heuptas, een dagje-weg-heuptas

Het heuptasje is niet meer weg te denken op festivals, maar de heuptas is ook ideaal voor op vakantie of een dagje uit. In je heuptasje berg je namelijk eenvoudig alle essentials op: je telefoon, sleutels, portemonnee en meer. Beperk je ook niet tot de zomerfestivals met je heuptas. De fanny pack kan ook mee de kroeg of de club in! Onze fanny packs zijn ideaal voor alle gelegenheden waar je geen grote tas, rugzak of handtas mee wilt nemen. 

Waar je op moet letten als je een heuptasje koopt

Check bij het kopen van een heuptasje goed hoeveel ritsjes en vakjes de fannypack heeft en hoe groot ‘ie is. De één vindt een heuptas met één vakje prima, de ander heeft het liefst een apart vakje voor bijvoorbeeld bankpasjes. 

Verder hoef je eigenlijk niet op zo veel te letten als je een fanny pack koopt. Heuptasjes zijn one size fits all. Maar niet one taste fits all! Dus ga snel op zoek naar jouw favoriete heuptas in onze shop. 

Op onze site vind je betaalbare heuptassen die we zelf ook dragen. Wij vinden het belangrijk dat een heuptas praktisch is, er leuk uitziet en ook een beetje betaalbaar is. Zo kun je op ieder festival en bij iedere outfit een andere heuptas dragen!